Skilte

Skal det være et skilt med runde eller firkantede profiler, en facade eller blot interne skilte..?

Vor strategi er at være en stærk leverandør af skilteprodukter af høj kvalitet som profilerer netop dit firma og som skaber mersalg + blikfang for dig

STANDERE:

Ved hjælp af forskellige paneler, standerben, profiler og lyshætter sammensætter vi skilte standere til hvert enkelt behov.
Leveres i standard farven hvid men kan lakeres i alle ral farver.
Vi fremstiller også skiltepyloner, f. eks. som ellipseformet pylon.

INTERN SKILTNING:

Det er vigtigt, at indendørs skiltning er let at få øje på, men samtidig diskret og i harmoni med det øvrige inventar. Det skal være let for gæster og bygningens øvrige brugere at finde rundt uden at fare vild.
Vi har forskellige elegante og fleksible skiltesystemer til indendørs skiltning som dækker alle behov for skiltning lige fra enkelte skilte til information-stavler.

FACADEN ER FIRMAETS ANSIGT:

Facadeudsmykningen er en vigtig del af din virksomheds visuelle identitet.
Derfor skal skiltningen være enkel, synlig og troværdig. Den udsmykkede facade virker dels som visitkort for forbipasserende og dels som vejviser for besøgende. En vellykket butiksfacade skal passe til din bygningog dit butikskoncept.

GALGE SKILTE:

Galgeskilte har en smuk og harmonisk måde at profilere sig på og de fås i flere varianter.
Materialet er stål, som er sandblæst og lakeret i sort og skiltepladen kan være lige fra PVC til kobberplade ect. Skiltepladen kan være rund, oval, kvadratisk ect. Galgen leveres i standard længde 800, 1000 og 1200 mm.

Acrylskilte:

Acrylskilte gør dig og dit produkt til en sikker vinder. Dit budskab frem-træder påtrængende og farverigt eller diskret og elegant. Du er altid sikret den bedste reklameplads og den bedste kundeoplevelse.
Acrylskilte er information, identifikation og vejvisning i kontorer, butikker, receptioner, udstillinger og restaurationer, enten hængende, på væg eller fritstående på bord/disk.

Gadeskilte:

Som førende leverandør af skiltesystemer til gade, væg, vindue og butik i alle brancher, byder vi dig velkommen på vor omfattende homepage, som vil give dig inspiration til hvordan du skaber blikfang og øger din omsætning.
Se totaloversigt på gadeskilte m.m.  - Klik dig ind på: http://www.sign-city.com/lj-reklame/
Vi klarer alt fra produktion til montage...
Du får altid et fast og uforbindende tilbud og kvalitet til den rigtige pris..!

Rekvirer flere oplysninger på:   post@ljreklame.dk
Mulighederne er ubegrænsede, det er nemt og enkelt og vi laver skilteløsninger tilpasset netop dit behov..!